S přítelem jsme spolu dva roky a žijeme v jednom domě s jeho rodiči, oni dole a my nahoře. Máme jiné vchody. Neustále je nějaký problém s jeho matkou. Věčně má nějaký problém, cokoliv udělám, je špatně, není to dostatečné. Podotýkám, že o přítele i domácnost se starám velmi dobře, Chodím do práce, vydělávám slušné peníze. Každý den má navařeno, připraveno v krabičce do práce. Uklízím, vařím, peru, žehlím, zkrátka všechno. Včera si byl přítel sednout s jeho rodiči u nich na terase, která je hned pod naším balkonem. Popíjeli. Kolem 11. hodiny jsem si šla zakouřit na balkón, když jsem slyšela, jak mě tam pomlouvá jeho matka, že s ním nechci dítě, a že tak dlouho přebíral až na něj zbylo “tohle”, čili já.

a

A hlavně že jsem kráva z Poděbrad. To mě dostalo absolutně nejvíc, čím jsem si tohle mohla zasloužit. Do barů, hospod nechodím, partner v podstatě stále. Dá se říct, že jsem skoro jen doma, občas si zajdu s jednou kamarádkou na kávu. Tohle mě absolutně dostalo. Ještě bůhví, co dalšího tam říkala, co jsem neslyšela. Šla jsem dolů a vyjela jsem na ni, jestli tohle myslí vážně, co si to dovoluje a co jsem jako udělala, že o mě takhle mluví.

s

Na to ona na mě začala řvát, že co já si to dovoluji k ní, že říká jen pravdu. Nečekala, že jsem ji slyšela, že jí takhle konfrontuji. Přítel tam jen seděl a skoro nic neřekl. A potom řekl ať jdeme obě někam a netaháme ho do toho. Nevím, co mám dělat víc, abych pro ni byla dost dobrá. Nechápu, co je tohle za člověka. V životě jsem se s ničím takovým nesetkala. Moje rodiče a celá rodina jsou k partnerovi slušní a hodní. Nedávno jsem mluvila s bývalou přítelkyní partnera a ta mi vyprávěla něco podobného co si s ní zažila. A vím o další bývalé, která s ní měla problém. Poštvává proti mně přítele, jeho tátu, jeho sestru, babičku, nevím, co dělám špatně.