Je opravdu logické, že když si pořídíte bazén, že také budete potřebovat nějaké různé bazénové doplňky. Aby třeba vaše voda v bazénu nebyla rychle zkažená, tak potřebujete mít také bazénovou filtraci. A abyste je mohli mít také lepší čištění, tak budete potřebovat bazénovou hadici. Zkuste se podívat na webové stránky chlorito.cz. Bazénová hadice je k tomu dobře uzpůsobená. A nebudete potřebovat pouze jenom bazénovou filtraci anebo bazénovou hadici, ale třeba také můžete využít bazénový vysavač. A k čemu je dobrý bazénový vysavač? Samozřejmě že pokud máte na dně bazénu nějaké neplechy anebo nějaký nepořádek.

Nechci špinavou vodu.

Protože nikdo se nechce koupat ve špinavém bazénu. Proto jsem si řekla, že nejlepší způsob bude, když si prvně zjistím, co všechno potřebují k bazénu. Aby bazén byl vždycky čistý a aby voda v něm byla průzračná. Nikdo nechce špinavý bazén. Protože když budeš špinavý bazén, tak tam můžou být různé mikrobi anebo další částice, které vám mohou poškodit kůži. Já sama jsem už několikrát byla ve špinavém bazénu. A bylo to u mé sestry. Protože moje sestra říkala, že nebude utrácet peníze za bazénovou filtraci anebo za nějakou chemii. Že navíc bazénová chemie je nebezpečná. Já sice chápu, že chemie je nebezpečná.

Ráda relaxuji u bazénu.

A že moje sestra má dvě malé děti. A nechce, aby právě děti se koupaly ve chlorové vodě. Ale je zajímavé, že třeba moje sestra chodí se svými dětmi normálně na veřejný bazén. A tam samozřejmě chlor je. Nebo jak byste tohle řešili vy? Pořídili byste si bazénovou chemii anebo raději nějakou bazénovou hadici a bazénovou filtraci? Je logické, že tohle může stát opravdu velké peníze. Proto je nejlepší, než si pořídíte bazén, abyste si zjistili další věci, které budete potřebovat k bazénu. Jinak podle mého názoru tohle nemá vůbec cenu. Bazén by byl stále špinavý.