Plastové obálky nahrazují své papírové předchůdce v poštovních službách již řadu let. Je o ně zájem zejména z toho důvodu, že jsou barevné, že jsou dostatečně pevné, není dovnitř vidět, výborně chrání zásilku i za deště a jsou levné a dobře dostupné. Zásilka v barevné obálce také více rozveselí mysl a potěší každého, kdo s ní přijde do styku, protože barvy mají přímý pozitivní vliv na naše čakry – energetické kanály, jimiž komunikujeme s okolím. Zde je také jasná odpověď na to, proč lidé trpí depresemi hlavně na podzim, kdy je venku škaredé počasí, zatažená šedá obloha a málo modrého nebe a slunce nad hlavou.

barevné obálky

Plastové obálky však mohou rozveselit mysl i doma. Využijete je na celou řadu situací a my bychom si mohli některé z nich připomenout.

Ukládání karetních her – karetní hry patří k nejzábavnějším hrám, které zabaví děti i dospělé doma i na cestách. Karty si bereme s sebou na dovolenou nebo na výlety, můžeme si zahrát ve vlaku Prší nebo Lóru a v kempu pod stanem si s dětmi rozložíme Pexeso. Veškeré karetní hry můžete mít uschované v barevných obálkách nebo v zipových sáčcích.

papírové obálky

Psací a výtvarné potřeby – naučte své děti systému a pořádku ve svých věcech. Do barevných obálek si mohou uložit tužky, gumy, štětce, lepicí pásky, fixy, pastelky, nůžky či lepidla. V obálce se nic nikam neztratí a nerozkutálí.

Diskrétní balení kondomů – barevné obálky jsou velmi diskrétní, proto se hodí i pro zabalení různých erotických pomůcek, jako jsou podvazky, erotické spodní prádlo, kondomy, lubrikační gely a různá dilda. Nebude to nikomu na očích a nikdo při pouhém pohledu na barevnou obálku nebude mít tušení, co se nachází uvnitř.

Sběratelské předměty – do barevných obálek můžete uložit například odznaky, samolepky, pivní tácky, známky, etikety od krabiček od zápalek a další tematické sběratelské předměty.